Noterat Noteringar om det ena och andra

March 28, 2021

Prydnad

Filed under: Övrigt — noterat @ 2:32 pm

Snyggt och tyst på en arbetsplats är en klar fördel, eller tysta rum kan man också säga. Nu gäller förvisso inte det bara arbetsplatser på kontor utan även i hemmet om man arbetar därifrån. Det här med prydnad kan man rätt så enkelt ordna. Blommor finns en uppsjö av att köpa. Nu kanske blommor som skall vattnas inte alltid känns som ett vettigt alternativ. För lätt hänt att man slarvar med vattningen, eller vill ha den på ett litet mörkare ställe där den inte får så mycket solljus. Så en konstgjord växt kan vara ett alternativ. Finns en uppsjö på lite olika ställen som hos exempelvis Götessons.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress