Noterat Noteringar om det ena och andra

September 2, 2020

Sitting

Filed under: Ekonomi — noterat @ 11:40 am

Sitting har blitt den nye røyken ifølge noen og stående bord har opplevd en renessanse, noe som ikke er så rart da det kan være fordeler med bare å stå i stedet for å sitte. Dette gjelder spesielt de av oss som vanligvis har stillesittende jobber. Møter har tradisjonelt vært noe man gjør når man setter seg ned, men tidene endrer seg og nye tradisjoner blir født ut av de gamle. Men å stå ved et konferansebord til for eksempel en messe om hagearbeid, noe som vanligvis krever en ganske fysisk innsats, da er nok ikke involverte parter spesielt stillesittende på jobb med mindre det er økonomiavdelingen som er invitert, selv om vi da vanligvis snakker om en konferanse og møblene som skal være der. Da føles det som alternativet med fin høyde- og senkebord er å foretrekke å variere og det kan føles mer tiltalende og inkluderende for alle å kunne velge litt mellom alternativene. Av hensyn til arrangøren, bør et slikt bord, hvis det også er sammenleggbart og / eller stables, være det mest tiltalende alternativet av logistiske grunner og for de besøkendes skyld. Fleksibilitet er stikkordet for et vellykket møte, og dette gjelder også bordet.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress