Noterat Noteringar om det ena och andra

October 5, 2017

Party

Filed under: Underhållning — noterat @ 11:47 am

En förutsättning för ett party inomhus är förutom tilltugg i fast eller flytande form även en viss form av möblering. Bord kan vara en klar fördel att ställa drinkar och en del fast föda på. Gärna fällbara sådana, lätta att ta undan och lätta att sätta fram. Stolar, soffor och lite annat att sitta på kan vara bra att ha. Musik i någon form också. Förr i tiden var det vanligt att någon plockade fram en gitarr och spelade med varierna framgång låtar som House of the Rising Sun, lät inte alltid så bra. Numera är det väl Spotify som dominerar när det gäller musik. Så tiderna förändras men festa brukar bestå.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress