Noterat Noteringar om det ena och andra

March 24, 2012

Drömmar

Filed under: Drömmar — noterat @ 12:12 pm

Drömmar hos människor kan variera en hel del. Vi har olika mål som vi vill uppnå, en del mer realistiska än andra. De yttersta drömmarna, de där lite mer svåra att uppnå normalt framträder när man frågar folk vad de skall göra om de vinner mycket på spel. Bil, hus, semester ge till anhöriga verka vara det dominerande. Drömmen om ett nytt boende i ett eget hus verkar vara den överskuggande av de alla.

Och visst ett nytt hus är onekligen ett mål i sig. Gärna med utsikt över vatten. Att skaffa ett begagnat hus är billigare att låta bygga nytt för en person för de flesta. Men det byggs trots allt runt 300000 nya hus varje år av olika hustillverkare i landet. Och så många vinner inte mycket pengar på spel. Så något ouppnåeligt mål är det inte för många. Och det utan att vinna pengar.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress