Noterat Noteringar om det ena och andra

June 18, 2010

Bilder

Filed under: Foto — noterat @ 7:39 pm

Att ta bilder tillhör det lättaste man kan göra nuförtiden med alla mobiltelefoner med inbyggda kamerafunktioner och då naturligvis digitalkameror. Sedan att sätta de på pränt är det lite värre med. Framkallning av bilder är inte riktigt samma sak som att lägga upp dem på nätet i en blogg. Utan det här med att få ut dem på papper för att sätta in i en fotobok eller liknande. Nu finns förstås ett antal tjänster på nätet som just kan erbjuda den typen av service. Till en låg kostnad med hög kvalitet. Något att tänka på om man vill spara något för framtiden.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress