Noterat Noteringar om det ena och andra

May 1, 2010

Däck

Filed under: Bil — noterat @ 7:09 pm

idag är det en dag över tiden att köra på dubbade vinterdäck. Egentligen är tiden den 15 april men det kan utsträckas 2 veckor framåt om man skall åka till ställen där det finns snö kvar. Vilket förvisso skulle kunna gälla hela året om. I Sibirien är det trots allt snö hela året om. Fast den förklaringen kanske inte polisen köper. Så det är lika bra att byta däck nu om det redan inte gjort. Samtidigt kan man passa på att fråga hur det egentligen är med lättmetallfälgar. Skall de efterdras några mil senare eller hur är det? Olika svar kommer man få beroende på vilken man frågar.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress