Noterat Noteringar om det ena och andra

April 4, 2010

Tillfällen

Filed under: Pengar — noterat @ 4:30 pm

att ta tillfällena tillvara brukar vara att föredra i många fall.  När det gäller alla dessa erbjudanden om att får något gratis icke de heller att förakta. Visserligen brukar erbjudanden om att få något gratis vara förknippat med en del del annat. Inte så att det inte är gratis om man hittar en sida som erbjuder gratis varuprover utan snarare att det brukar alltid finns en hake med det hela.  Precis som att nappa på erbjudandet om en gratis hemsida. Den är gratis men det brukar finnas en hel del reklam på den som man inte kan styra. Ej heller ta del av eventuella intäkter från. Men visst den är gratis. Precis som det där med gratis kläder. Första strumpan är gratis, men skall du ha den andra kostar det pengar.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress