Noterat Noteringar om det ena och andra

October 2, 2008

Marknadsföring

Filed under: Marknadsföring — noterat @ 2:40 pm

Olika sätt att marknadsföra sitt företag/hemsida figurer hela tiden på nätet. Att aktivt göra något åt sin hemsida är ett krav för att få in ökad synbarhet i en sökmotor som Google. Sätten är många , riskerna att inte lyckas är flera. Ett antal olika guider finns om hur man kan göra för att optimera hemsidan. Ett av dessa sätten är att se till att försöka komma med i ett antal olika kataloger. Inte för att värdet av en enda har någon betydelse utan det är den sammanlagda mängden som räknas. En del kataloger som Infoo, kräver en aktiv åtgärd att man anmäler sig andra plockar upp företagen mer eller mindre per automatik som den här till som exempel.
Visserligen är som sagt värdet begränsat med det skapar inte att finnas med i så många kanaler ut till kunderna som möjligt.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress