Noterat Noteringar om det ena och andra

January 6, 2008

Ombyggnad

Filed under: Hem — noterat @ 1:21 pm

Ombyggnad av hus på egen hand eller med hjälp av hantverkare för att få bygghjälp kan vara en utmaning. Dörrar, fönster kan behöva åtgärdas. De förstnämnda för att sätta in treglas fönster för att på så sätt minska energiförbrukning och därigenom spara kostnader. Dörrar för att få en snygg entré till huset men även för att öka säkerheten och motverka inbrott. Lämplig är kanske också att komplettera med någon form av inbrottslarm. Trappor är ett särskilt kapitel för sig själv. I allmänhet tar de mycket plats samt kräver en del kunskap att få på plats. Så valet av trappa och vem som skall montera den kräver noggrannhet.
För att ytterligare minska energiförbrukningen av el och öka komforten kan man alltid sätta in en braskamin också.

Renovering

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress